Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ολόσωμη φόρμα : Τι θα πρέπει να αποφύγετε

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα ρούχο που στο παρελθόν δεν τολμούσαμε να φορέσουμε,είτε επειδή δεν μας άρεσε επάνω μας,είτε επειδή δεν γνωρίζαμε με τι θα την συνδυάσουμε για να την αναδείξουμε.Ευτυχώς,η εποχή της δειλίας και της αμφιβολίας πέρασε,η γκαρνταρόμπα μας έχει δύο-τρεις ολόσωμες φόρμες διαφορετικού στιλ και υφάσματος και όλες οι απανταχού fashion editors επιστρατεύτηκαν και μας δίνουν συμβουλές σχετικά με το τι να προσέξουμε και πως να τις συνδυάσουμε αναλόγως το στυλ μας.Σήμερα στο Favorito θα επισημάνουμε τα don'ts!

Τι θα πρέπει να αποφύγουμε:
  1. Εάν η ολόσωμη φόρμα σου είναι σε έντονο χρώμα,μη υπερβάλλεις στα αξεσουάρ.Γενικότερα,μην υπερβάλλεις ποτέ με τα αξεσουάρ σου.Λίγα και καλά!
  2. Εάν σκέφτεσαι να αγοράσεις μία ολόσωμη φόρμα,ακόμα και να έχεις τέλειες αναλογίες,μην επιλέξεις μία κολλητή φόρμα στο σώμα σου.Δεν δείχνει και τόσο όμορφο,καθώς και καθόλου κομψό.You are not the Catwoman.
  3. Επίσης εάν σκοπεύεις να αγοράσεις μία φόρμα,μην επιλέξεις κάτι πολύ βραδινό και το κλείσεις στη ντουλάπα σου.Σκέψου το πως θα μπορέσεις να την εκμεταλλευθείς στο έπακρο και πως θα δημιουργήσεις δύο-τρία διαφορετικά looks με το ίδιο ρούχο.Φαντασία στη σκέψη,οικονομία στην τσέπη!
  4. Όλες αγαπάμε τις ντένιμ σαλοπέτες και πολλές φορές μας συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ.Όμως,καλύτερα να επιλέξεις μία τζιν φόρμα σε πιο στενή γραμμή και όχι σε πολύ φαρδιά.Σίγουρα δεν θα σε κολακέψει ιδιαίτερα το φαρδύ τζιν ύφασμα σε όλο σου το κορμί.
  5. Ωραίες και οι στράπλες φόρμες,αλλά εάν έχεις αρκετά μεγάλο στήθος,μην βιαστείς να την φορέσεις.Θα σου πέφτει και θα την σηκώνεις,αυτό δε το σκέφτεσαι;
  6. Εάν έχεις λίγα παραπάνω κιλά,καλύτερα να αποφύγεις τα έντονα χρώματα,τα animal prints ή τα λουλουδάκια του Μάη στην ολόσωμη φόρμα σου.Στόχος κάθε εμφάνισης μας είναι να τονίσουμε τη θηλυκότητά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου