Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

PCP Leggings : Τα κολάν που ''σκοτώνουν''!

 
Είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό στην αγορά,είναι ό,τι πιο άνετο και κολακευτικό για το γυναικείο φύλο,μα πάνω απ΄όλα είναι ό,τι πιο ξεχωριστό έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες.Ο λόγος για τα πιο ευφάνταστα κολάν που έχει εμπνευστεί και σχεδιάσει η Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου,από όπου προκύπτει και το ακρωνύμιο του brand της PCP(Pella Christina Papachristou).
Με σπουδές επάνω στο art direction και το design,η Πέλλα εδώ και τρία χρόνια βάζει τη δική της σφραγίδα στο χώρο της μόδας με ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα,με φανταχτερές ιδέες και ποιοτικά υλικά.
Λύνοντας λοιπόν τα χέρια μας,μας προτείνει πρωτότυπα κολάν,που διακρίνονται για την ποιότητά τους αλλά προπαντός για την οικονομική τους τιμή.Το μόνο που σου απομένει είναι να κάνεις και εσύ αυτήν την πραγματικά έξυπνη αγορά.
Θα τα βρείτε εδώhttp://www.pcpclothing.com/

                                                              Welcome Winter!!

1 σχόλιο:

  1. Φανταστικό site. Τα κολάν είναι από τα αγαπημένα μου ρούχα και όταν έχει στο παντελόνι προσφορές πάντα πέρνω και ένα καινούριο. Είναι σχετικά φθηνά, πολύ σέξι και πάρα πολύ βολικά σε σχέση με τα τζιν. Σ'ευχαριστώ πολύ για το blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή