Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Σακούλες και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια; : Ξεφορτωθείτε τα με απλούς τρόπους

Οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια αφορούν και τα δύο φύλα,παρόλα αυτά τα κορίτσια τείνουν να είναι περισσότερο προσεκτικά και σχολαστικά με το συγκεκριμένο θέμα,είμαστε το ''ωραίο'' φύλο άλλωστε.Ναι,μπορεί να ξενυχτίσατε για κάποιο σοβαρό λόγο ή γενικότερα να περνάτε μία περίοδο έντονου στρες και υπερβολικής κόπωσης,κι αυτό σαφέστατα φαίνεται,εκτός των άλλων,στην περιοχή των ματιών σας.Μην ανησυχείτε Favoritos,λύσεις υπάρχουν για όλα,αρκεί να τις εφαρμόζετε και να τις υποστηρίζετε.
Αρχικά,θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχουν δύο ''δρόμοι'',της πρόληψης και της γρήγορης λύσης.Οι περισσότεροι λόγω έλλειψης χρόνου,προτιμούν την γρήγορη λύση,αν και θα μπορούσαν κάλλιστα να ακολουθήσουν και τον δρόμο της πρόληψης.Το κακό με τους νέους ανθρώπους είναι ότι είναι νέοι,πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν δει τα σημάδια του χρόνου να εμφανίζονται ακόμη και πιστεύουν ότι θα παραμείνουν για πάντα νέοι.Η πλειοψηφία αυτών,δυστυχώς το καταλαβαίνει κατόπιν εορτής.

Για το δρόμο της πρόληψης:
  • Αυστηρή προειδοποίηση στις γυναίκες.ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.Και ξανά,ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.Ακόμα και αν φοράτε μόνο πούδρα,μην κάνετε το λάθος να πέσετε στο κρεβάτι έτσι.Τα υπολείμματα του μακιγιάζ επιβαρύνουν την επιδερμίδα,δεν την αφήνουν να αναπνεύσει,με αποτέλεσμα εκτός των άλλων να δημιουργείται το πρήξιμο.
  • Τώρα που ο ήλιος αρχίζει και κάνει το θαύμα του,πάντα να φοράτε αντηλιακή προσώπου ή φαρμακευτική πούδρα με αντηλιακή προστασία.Επίσης,μη ξεχνάτε και τα γυαλιά ηλίου σας.
  • Προσπαθήστε να κόψετε το κάπνισμα και ελαττώστε το ποτό.Αυτές οι δύο συνήθειες αφυδατώνουν την επιδερμίδα σας,πόσο μάλλον την περιοχή κάτω από τα μάτια.
  • Προσέξτε τη διατροφή σας.Δηλαδή,τώρα που καλοκαιριάζει αυξήστε τα φρούτα και τα λαχανικά και ελαττώστε το αλάτι.
  • Όποτε πλένετε το πρόσωπό σας,πάντα μα πάντα να χρησιμοποιείτε κρύο νερό και όχι ζεστό.
  • Πιες νερό,νερό,νερό!Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας.
  • Όσον αφορά τα κορίτσια,προσέξτε να μην τρίβετε την περιοχή γύρω από τα μάτια κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ ή κατά την εφαρμογή κάποιας κρέμας ή κάποιου άλλου προϊόντος.Το τρίψιμο σκουραίνει την επιδερμίδα και τονίζει τους μαύρους κύκλους,
  • Τέλος,φροντίστε να κοιμάστε όσο πιο ποιοτικά και ποσοτικά γίνεται,καθώς επίσης προμηθευτείτε και μία καλή κρέμα ματιών,κι αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα!
Για το δρόμο της γρήγορης λύσης:
  • Η αιώνια λύση.Τοποθετείστε δύο λεπτές φέτες από παγωμένο αγγούρι κάτω από τα μάτια σας.Η χαμηλή του θερμοκρασία και το νερό που περιέχει,θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σας.
  • Βάλτε στην κατάψυξη για 3-4 λεπτά δύο μεταλλικά κουταλάκια και έπειτα τοποθετήστε τα κάτω από τα μάτια.Θα μειώσουν το πρήξιμο και θα απαλύνουν τους μαύρους κύκλους.
  • Χτυπήστε για λίγο το ασπράδι από ένα αυγό,ξαπλώστε και εφαρμόστε το κάτω από την περιοχή των ματιών.Περιμένετε για περίπου δέκα λεπτά,μέχρι να δημιουργηθεί μία κρούστα και έπειτα αφαιρέστε το με νερό.
  • Αγοράστε κονσίλερ,ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας.Αμέσως θα φωτιστεί το βλέμμα σας.
  • Επειδή είστε καλά αγόρια και κορίτσια,φαντάζομαι θα πίνετε τακτικά το τσάι σας.Την ώρα λοιπόν που το ετοιμάζετε,φροντίστε να κρατήσετε τα φακελάκια.Αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς και τοποθετήστε τα κάτω από τα μάτια.Για καλύτερα αποτελέσματα σας προτείνω φακελάκια από μαύρο τσάι.
  • Κόψτε δύο λεπτές φέτες από πατάτα και τοποθετήστε τις κάτω από τα μάτια για περίπου ένα τέταρτο.Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα παγάκια.Τυλίξτε σε μία υφασμάτινη πετσέτα ένα παγάκι και τοποθετήστε το κάτω από το μάτι.Μεγάλη προσοχή να μη ξεχαστείτε και το αφήσετε πολύ ώρα.
Όπως προείπα,οι τρόποι είναι πάρα πολλοί.Οι λύσεις όμως είναι στα χέρια σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου