Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Φυσικές ανταύγειες με φυσικά και αγνά προϊόντα : You will shine!

  
Πες μας την αλήθεια,ζηλεύεις κι εσύ εκείνες τις κοπέλες που έχουν την τύχη να έχουν αυτές τις όμορφες,φυσικές ανταύγειες ή εάν είσαι άνδρας αντίστοιχα.Θέλεις κι εσύ λοιπόν να τις αποκτήσεις και ετοιμάζεσαι να κλείσεις ραντεβού στον κομμωτή ή στην κομμώτριά σου.Και εδώ μπαίνει το Favorito και σου λέει ΟΧΙ,φροντίσαμε εμείς για σένα.Συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα υλικά που αφενός είναι φυσικά και αγνά και αφετέρου μπορούν να δημιουργήσουν στο όμορφο κεφάλι σου ένα υπέροχο φυσικό αποτέλεσμα.Let's shine....

  • Λεμονάκι μυρωδάτο : Το αγαπημένο σε όλους μας λεμόνι είναι ευεργετικό για πολλές παθήσεις και τώρα ήρθε να μας σώσει ξανά.Ανακατέψτε 1/4 του φλιτζανιού χυμό λεμονιού με 3/4 του φλιτζανιού νερό.Ραντίστε τα μαλλιά σας με το μείγμα και καθίστε για τουλάχιστον μία ώρα με maximum δύο ώρες στον ήλιο.Μετά από αυτήν την διαδικασία λουστείτε κανονικά και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν ενυδατώσης,γιατί το λεμόνι ίσως ξηράνει λίγο τα μαλλιά σας.
  • Ξύδι : Ναι,έχει μία ιδιαίτερη μυρωδιά.Το γνωρίζουμε αλλά μπρος τα κάλλη τι είναι οι περίεργες οσμές;!Μία ώρα πριν λούσετε τα μαλλιά σας,απλώστε μία κούπα λευκό ξύδι σε όλη σας την κόμη.Απλά κάντε ένα πολύ καλό ξέβγαλμα και η μυρωδιά θα υποχωρήσει.
  • Μέλι : Μην το φάτε,λουστείτε!Απλώστε λίγο μέλι σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά και αφήστε το να δράσει για 2 ώρες περίπου.Έπειτα,λουστείτε κανονικά και ξεβγάλτε.Όταν λέμε ξεβγάλτε,εννοούμε δώστε του να καταλάβει.Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μέλι!!
  • Παρθένο ελαιόλαδο : Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε αρχικά ότι το ελαιόλαδο είναι ένα πάρα πολύ καλό προϊόν φυσικής ενυδάτωσης.Αυτό που ίσως δεν γνωρίσετε είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως ξανθυντικό.Απλώστε μπόλικο λαδάκι στα μαλλιά σας και καθίστε στον ήλιο για περίπου μία ώρα.Έπειτα λουστείτε και ξεβγάλτε πολύ καλά.
  • Χαμομήλι : Είναι το υλικό που συνήθιζαν περισσότερο να βάζουνε οι μαμάδες στα παιδιά τους για ανοίξει το χρώμα τους.Φτιάξτε λοιπόν ένα χαμομήλι(βάλτε δύο δόσεις),λουστείτε και ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με αυτό.Έπειτα βγείτε στον ήλιο και καθίστε περίπου μία ωρίτσα.Μην βιαστείτε να λουστείτε!
  • Μπύρα : Υπάρχουν και σαμπουάν μπύρας αλλά εμείς θα προτιμήσουμε τη φυσική μπύρα.Μέσα σε μία λεκάνη άδειασε 4 με 5 κουτάκια ξανθή μπύρα και βούτηξε τα μαλλιά σου μέσα.Μετά από λίγα λεπτά βγάλ'τα και στράγγιξέ τα.Έπειτα βγες στον ήλιο και κάθισε για μία ώρα.Αμέσως μετά,κλασικά λούσε τα μαλλιά σου.
  • Κανέλα : Πρόσθεσε μέσα στο conditioner μία κουταλιά της σούπας κανέλα.Άπλωσε το μείγμα σε όλα τα μαλλιά σου και άφησέ το να δράσει για ένα βράδυ.Το πρωί ξέπλυνέ τα κανονικά.
Ελπίζουμε να σε καλύψαμε αρκετά και πολύπλευρα.Τώρα έχεις ότι χρειάζεσαι στο ντουλάπι της κουζίνας σου.Μην φοβάσαι.....να ξανοίγεσαι!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου