Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η περιέργεια σκότωσε τα παγωτά : Ιστορίες για αγρίους...

  Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα έτσι;Νομίζετε ότι είστε οι πρώτοι που δοκιμάζουν ότι νέο κυκλοφορεί;Κι όμως φίλοι μου,υπάρχουν γεύσεις παγωτών που ούτε σας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να τις σκέφτηκε ανθρώπου νους.Εδώ στο Favorito,ύστερα από την μικρή έρευνα που κάναμε,είμαστε ακόμη σοκαρισμένοι για το που μπορεί να φτάσει η φαντασία,όσον αφορά τις γεύσεις παγωτών.Σας παρουσιάζουμε λοιπόν εκείνες που μας έκαναν εντύπωση και που μας ανακάτεψαν το στομάχι!

  • Παγωτό με γεύση κάρβουνο : Ναι,παγωτό με γεύση κάρβουνο έχουμε γράψει,δεν σας γελούν τα μάτια σας.Πραγματικά λυπούμαστε πάρα πολύ που δεν κατορθώσαμε να συλλέξουμε δεδομένα για τη συνταγή του.Όχι άλλο κάρβουνο!
  • Παγωτό ξύδι μπαλσάμικο,ψημένη ντομάτα και βασιλικός : Ουσιαστικά μιλάμε για μία σαλάτα που μετεμψυχώνεται σε μπάλα παγωτού,αλλά κατα τ'άλλα μπορείς να το πεις και gourmet.

  • Παγωτό τόνος : Μιλάμε φυσικά για τη δημιουργία κάποιου Κινέζου,που όπως και να το κάνεις,το ωμό ψάρι τους συντροφεύει παντού.Φήμες λένε πως,κατα τη διαδικασία παρασκευής του παγωτού-τόνου,προσθέτουν και το μάτι του μέσα,έτσι για διαφορά!
  •  Παγωτό οχιά : Και φυσικά από το παγωτό-τόνο περνάμε στο παγωτό-οχιά.Κι όμως φημίζεται για την νοστιμιά του,καθώς και για τα χρήματα που κοστίζει.Είναι λογικό,εφόσον οι σεφ πασχίζουν να προμηθευτούν λίγο από το δηλητήριο και το αίμα της οχιάς,που η ανάμειξή τους με το γάλα,απογειώνει το παγωτό αυτό.

  • Παγωτό με μελάνι καλαμαριού : Ένα παγωτό που μπορείς να το απολαύσεις κοιτώντας τη θάλασσα,και συγκεκριμένα το βυθό της θάλασσας.Αν κοιτάξεις προσεκτικά,όλο και κάποιο καλαμάρι θα βρεις.Σίγουρα πράγματα!
  • Παγωτό σκόρδο : Ε εντάξει,δεν είναι και από τα πιο άγνωστα που συναντήσαμε.Όπως και να το δεις,το σκόρδο είναι πολύ ευεργετικό για τον άνθρωπο,και ιδιαίτερα για τους υπερτασικούς!Μακριά μας όμως ε;;!


  • Παγωτό Facebook : Αλίμονο αν δεν υπήρχε και αυτό.Το facebook έχει εισβάλλει παντού,από το παγωτό θα έλειπε;Έχει χρώμα,φυσικά,μπλε-λευκό και έχει γεύση τσιχλόφουσκα και καραμέλα!Αρκετά ενδιαφέρον πάντως.

  •  Παγωτό μακαρόνια με τυρί : Πολύ πρωτότυπο,αλλά δεν σε ενθουσιάζει και ιδιαίτερα να το δοκιμάσεις.Η όψη του πραγματικά είναι αηδιαστική,τουλάχιστον για το Favorito.Τα συμπεράσματα δικά σας!

  • Παγωτό κοτόπουλο με κάρυ : Το θέμα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο.Έμπνευση των Ιαπώνων,οι όποιοι από ότι έχουμε διαπιστώσει θέλουν η απόλαυση μας να έχει διπλή αξία.
 
  • Παγωτό μπέικον : Ναι,αυτό ακούγεται νόστιμο και πιο normal στην εμφάνιση.Οι Ασιάτες μας έχουν τρομάξει για τα καλά.

  • Παγωτό με γεύση μέδουσα : Την έχουμε συνηθίσει να επιτίθεται σε αθώα κορμιά και να αφήνει σημάδια.Ήρθε η ώρα να πάρουμε την εκδίκησή μας.Η εκδίκηση,είναι ένα παγωτό που τρώγεται κρύο,πολύ κρύο.

  •  Παγωτό με έντερα καλαμαριού : Μετά το μελάνι,ήρθαν και τα έντερα.Δεν θέλουμε να το σχολιάσουμε,πραγματικά.
  •  Παγωτό με γεύση χαβιάρι : Αυτό το παγωτό είναι ειδική παραγγελία για τους αριστοκράτες.Τι θα τρώνε για επιδόρπιο,ύστερα από δείπνο;Μα εννοείται,παγωτό χαβιάρι!
 
  • Παγωτό με μελάνι μέδουσας : Θαλασσινά και παγωτό ταιριάζουν πολύ,κι αν δεν το εκτιμούμε εμείς,το κάνουν για εμάς οι Ασιάτες!

  • Παγωτό με γεύση Βιάγκρα : Η χαρά των αγοριών και ίσως μία ευχή κάποιων,να καταργηθούν τα χάπια και να βγει σε άλλες μορφές αυτό το μαγικό φάρμακο.Και βέβαια,κάποιος σκέφτηκε να το ενσωματώσει στο παγωτό,και χωρίς συνταγή γιατρού.Πόση ευτυχία;!


  Επίσης κυκλοφορούν: 
 
Παγωτό με γεύση : κάκτο,κατσίκα,πτερύγιο καρχαρία,μαριχουάνα(!),αστακό,μητρικό γάλα,σπανάκι,μελιτζάνας,χταπόδι,γλώσσα βοδινή,τουλίπα,μαύρη μπύρα,σπαγγέτι μπολονέζ,σοκολάτα-σκόρδο,φάβα,μουστάρδα,ροκφόρ,ινδικό κάρυ,μαργαριτάρι,κόκκινο κρασί,καβούρι,φύκια,φτερούγες κοτόπουλο,θαλασσινό νερό

Υπάρχουν πάρα πολλές περίεργες γεύσεις ακόμη,απλά εμείς συλλέξαμε τις πιο αηδιαστικές και τις πιο αλλόκοτες.Για να δείτε σε τι κόσμο ζούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου