Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Milkshake μπανάνα για επίπεδη κοιλιά : Shake it!



Σήμερα προτείνουμε milkshake μπανάνα για επίπεδη κοιλιά.Θα αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό του και ευθύς σας απαντούμε ότι είναι ο ορός γάλακτος σε σκόνη που περιέχει,ο οποίος είναι μία καθαρή πηγή πρωτεΐνης που θα κινητοποιήσει το μυικό σας σύστημα και σε συνδυασμό με γυμναστική,βοηθά να κάψουμε περισσότερες θερμίδες.

Let's shake it baby...

Υλικά:
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 1 μέτρια μπανάνα
  • 3/4 φλιτζανιού γάλα 2%
  • 3/4 φλιτζανιού ανάμεικτα φρουτάκια(μύρτιλλα,φράουλες,σμέουρα,goji berry)
  • 2 κουταλιές της σούπας ορό γάλακτος σε σκόνη
  • 3 παγάκια θρυμματισμένα
  Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ,χτυπάμε πολύ καλα και σερβίρουμε αμέσως!!




Τι κάνει η πρωτεΐνη ορού γάλακτος; 
    Ο ορός γάλακτος είναι κατά πολύ ανώτερος από όλες τις άλλες μορφές της πρωτεΐνης. Παρέχει το σώμα με το τέλειο προφίλ αμινοξέων για την ανάρρωση και το χτίσιμο των μυών. Όλοι οι bodybuilders και οι επαγγελματίες αθλητές γνωρίζουν τη σημασία της χρήσης συμπληρωμάτων πρωτεΐνης ορού γάλακτος για  αύξηση μυϊκού όγκου, δύναμης και επιτάχυνση της ανάρρωσης. Ο ορός γάλακτος είναι επίσης γρήγορα αφομοιώσιμος, που σημαίνει ότι πηγαίνει εκεί όπου χρειάζεται - γρήγορα! Τα συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, διαδραματίζουν τεράστιο ρολό στη μετα-προπονητική διατροφή, όταν το σώμα είναι σε μια καταβολική κατάσταση και χρειάζεται μια γρήγορη δόση πρωτεΐνης. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό χαρακτηριστικό, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική συμπλήρωση με πρωτεΐνη ορού γάλακτος, προωθεί ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Αποτελέσματα της πρωτεΐνης ορού γάλακτος στην αθλητική απόδοση: 
  • Αυξάνει τη μυϊκή μάζα
  • Μειώνει το χρόνο ανάρρωσης των μυών
  • Επιταχύνει την αποκατάσταση των μυών
  • Σταματά τα φαινόμενα καταβολισμού (μυϊκής διάσπασης)
  • Αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό του σώματος 
Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από τη χρήση συμπληρωμάτων πρωτεϊνών ορού γάλακτος; 
    Ο ορός γάλακτος σε σκόνη χρησιμοποιείται παραδοσιακά από bodybuilders και αθλητές λόγω της ικανότητάς του να προωθήσει την μυϊκή ανάπτυξη. Αλλά, καθώς διεξάγονται νέες επιστημονικές μελέτες, ο ορός γάλακτος χρησιμοποιείται και σε άλλες εφαρμογές, όπως στην απώλεια βάρους, στη θεραπεία του καρκίνου, στα νεογέννητων μωρά, στην επούλωση των πληγών και στους ηλικιωμένους. Σχεδόν όλοι μπορούν να επωφεληθούν με κάποιο τρόπο από τα συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Φυσικά, οι άνθρωποι που χρειάζονται αυξημένα επίπεδα πρωτεΐνης θα έχουν το μεγαλύτερο όφελος από τη συμπλήρωση με ορό γάλακτος όπως, όλοι όσοι ασχολούνται με τη σωματική διάπλαση, οι αθλητές δύναμης, οι αθλητές αντοχής, άνθρωποι σε διαιτητικά προγράμματα απώλειας βάρους και χορτοφάγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου